Brillen

Bril algemeen

Van der Goot opticiens biedt u een zeer groot assortiment monturen aan, van trendy tot klassiek, van terughoudend tot extreem, van kunststof tot buffelhoorn en hout en hoogwaardige metalen zoals titanium. Uiteraard zijn deze monturen te krijgen in verschillende prijsklassen.

 
 
Brillenglazen

Voor een goed zicht, voor veraf en dichtbij, zijn brillenglazen erg belangrijk. Van der Goot opticiens doet bij u een oogmeting en zal aan de hand van deze gegevens een passend advies uitbrengen.

Er is een grote verscheidenheid aan brillenglazen. Van enkelvoudige leesglazen tot en met het nieuwste ‘hightech’ multifocale glas.

Lees meer...
 
 
Correctiemonturen

 

De brilmonturen van Van der Goot opticiens worden op internationale en trendsettende optiekbeurzen ingekocht. Zo blijft de collectie steeds ‘hot’ en vernieuwend. We hebben oog voor de nieuwste mode en ook voor de perfecte pasvorm en heerlijk draagcomfort. Hierdoor wordt uw nieuwe bril een plezier om te dragen.

Lees meer...
 
 
Zonnebrillen

tom ford

Voor de zomer én de winter is het belang van een goed zicht zeer groot. Daarom bieden wij u in onze vestiging een ruime keus aan zonnebrillen aan. Wij hebben een exclusieve Ray-Ban corner met meer dan 150 modellen van dit modieuze merk! Ook de designmerken als TOM FORD, Chanel,  Prada en Bvlgari zijn uitgebreid aanwezig.

Lees meer...
 
   

Lenzen

Wij verkopen ook lenzen