Oogzorg/Optometrie

Van der Goot opticiens beschikt over 3 moderne oogmeetruimtes waarin wij uw ogen alle aandacht kunnen geven welke zij nodig hebben.

Het is mogelijk om een een z.g. quickscan uit te voeren; met behulp van een Autorefractor wordt een computermeting gedaan welke een indicatie geeft van de eventueel aanwezige sterkte. Ook volgt hierop een oogdrukmeting. Hiervoor worden geen kosten berekend en kunt u zonder afspraak langs komen.

Daarnaast kennen we de uitgebreide oogmeting;  een objectieve en subjectieve meting ter beoordeling van de exacte sterkte die nodig is. Op basis van deze meetgegevens kan een bril/lensterkte nauwkeurig bepaald worden. Deze meting wordt gedaan door gediplomeerde opticiens en hieraan zijn geen kosten verbonden. Een afspraak maken heeft de voorkeur.

Tevens wordt tijdens de oogmeting, indien nodig, een onderzoek gedaan naar de gezondheid van de ogen. Hierbij wordt met behulp van speciale apparatuur gekeken naar de gezondheid van binnen- en buitenzijde van het oog. Er kan eventueel ook een fundusfoto gemaakt worden, waarmee de gezondheid van het netvlies beoordeeld kan worden (b.v. ten behoeve van screening naar schade a.g.v. diabetes mellitis). De oogdrukmeting maakt ook onderdeel uit van dit onderzoek; hiermee kan glaucoom gescreend worden. Indien de onderzoeken indicatie geven van een aandoening aan één of beide ogen, dan volgt verwijzing naar een specialist.

Laseren

Een perfect gezichtsvermogen, zonder hulp van een bril en/of lens, is mogelijk door een oog-laserbehandeling Of u nu bij- of verziend bent of een cilinderafwijking heeft, Van der Goot opticiens informeert u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden.

De behandeling vindt plaats in een zeer hoog aangeschreven kliniek. In de kliniek worden regelmatig informatieavonden georganiseerd. Op deze avond kunt u een behandeling op video zien en uitgebreid vragen stellen. De bijeenkomst is vrijblijvend. Hebt u interesse in een dergelijke bijeenkomst? Van der Goot opticiens regelt voor u graag een afspraak.

 

Informatieavond bijwonen.


Naam :
Tussenvoegsel :
Achternaam :
Straat + nummer :
Postcode :
Plaats :
Telefoonnummer :
E-mail :
     
   
     
       

 

 

Laseren

Een perfect gezichtsvermogen, zonder hulp van een bril en/of lens, is mogelijk door een oog-laserbehandeling Of u nu bij- of verziend bent of een cilinderafwijking heeft, Van der Goot opticiens informeert u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. 


Erika Bellucci Fetish Erika Bellucci Gets Spanked European Blonde Anal Amp Fist Mellanie Monroe Fucked By Young Guy Destroy The Big Girl Coochie Dossiers Nymphomanes En Ruts Wife Amateur Hairy Pussy Masturbation