Brillenglazen

Voor een goed zicht, voor veraf en dichtbij, zijn brillenglazen erg belangrijk. Van der Goot opticiens doet bij u een oogmeting en zal aan de hand van deze gegevens een passend advies uitbrengen.

Er is een grote verscheidenheid aan brillenglazen. Van enkelvoudige leesglazen tot en met het nieuwste ‘hightech’ multifocale glas.

De gediplomeerde medewerkers van Van der Goot opticiens kunnen u adviseren over het glas dat voor u het meest geschikt is. Alle glasmerken kunnen door ons geleverd worden.

Multifocale glazen is een van onze specialiteiten. Het ‘onzichtbare’ leesgebied dient vloeiend over te gaan van veraf en dichtbij. Van der Goot opticiens geeft hierop een unieke ‘kijkgarantie’. Graag informeren wij u hierover. Daarnaast bestaan er tegenwoordig verschillende soorten computer-glazen; hiermee kunt u in een natuurlijke houding zowel uw beeldscherm als uw toetsenbord scherp zien. Zelfs op een afstand tot 4 meter is er scherp zicht mogelijk.

De collectie brillenglazen met een uitstekende kwaliteit hebben wij al voor een scherpe prijs. Enkele voorbeelden zijn:

  • Enkelvoudig kunststof gehard en voorzien van een zeer mooie en heldere super-ontspiegeling vanaf € 100,- (per paar).
  • Multifocaal glas/kunststof, met een super-ontspiegeling en gehard, van het merk Hoya vanaf € 298,- (per paar).
  • Bifocaal glas/kunststof (met zichtbaar leesgebied), met een super-ontspiegeling en eventuele harding vanaf € 220,- (per paar).

     

U ziet... ook voor onze brillenglazen geldt: Blijf Scherp!


 

 
Erika Bellucci Fetish Erika Bellucci Gets Spanked European Blonde Anal Amp Fist Mellanie Monroe Fucked By Young Guy Destroy The Big Girl Coochie Dossiers Nymphomanes En Ruts Wife Amateur Hairy Pussy Masturbation