Bedrijf

Van der Goot opticiens biedt optimale zorg voor uw ogen. Brillen, lenzen en toebehoren; kortom alles wat bijdraagt tot goed zien en gezien worden.

Historie

Sinds 1921 is Van der Goot opticiens een begrip in Nijkerk. Hendrik van der Goot startte een juwelierszaak in het pand van zijn vaders bakkerij. Als toegevoegde waarde werden er na verloop van tijd ook brillen verkocht. Deze werden niet aangemeten, maar men pakte een bril waarmee men op dat moment goed kon zien.

Na de oorlog groeide de zaak voorspoedig en in 1950 kwamen zijn zonen Egbert en George van der Goot in de zaak werken. De winkel werd grondig verbouwd en uitgebreid. Achter de winkel kwam een moderne werkplaats zodat het optiekgedeelte kon groeien.

De vraag naar brillen nam toe en Van der Goot (juwelier/opticien) was een begrip geworden. Kwaliteit en service stonden hoog in het vaandel.

Vanwege de hoge eisen aan en de specialisatie in de oogzorg werd in 1996, in het naastgelegen pand, een optiekspeciaalzaak gestart. Eric van der Goot is de derde generatie die de zaak daar voortzette. Eric, afgestudeerd opticien en tevens contactlensspecialist, zet nu met zijn vakbekwame team de zaak voort in de sfeer van klasse, kwaliteit en historie. Maar ook volgens de nieuwste ontwikkelingen en hoogste eisen op het gebied van mode en oogzorg. 

 

 
Erika Bellucci Fetish Erika Bellucci Gets Spanked European Blonde Anal Amp Fist Mellanie Monroe Fucked By Young Guy Destroy The Big Girl Coochie Dossiers Nymphomanes En Ruts Wife Amateur Hairy Pussy Masturbation